lauantai 20. joulukuuta 2008

Joulu Maalla (ei uusi lehti)



Nämä pikku pussukat löysivät eilen tiensä työkavereiden lokeroihin, suklaarasian vein kansliaan - ilman heidän työpanostaan olisin aika hukassa.

Koko koti on täynnä joulurompetta, vaikka koristeita on vain muutama. Keittiön pöydällä nököttää edelleen tomusokeri, olohuoneen lattia on täynnä paketointitarpeita. Niiden lisäksi pakattavia vaatteita, kirjoja, lankoja on laitettu sohville, tuoleille, kaikkien vapaiden tasojen tuntumaan, pyykkitelineen päälle. Kaaos näyttänee vielä kauheammalta kun palaan kotiin uudeksi vuodeksi. Nyt siinä on sentään jotain ajankohtaan sopivaa, joka nurkassa punaista, tähtiä, nauhaa, piparimuotteja.

Lähden kymmenen nurkilla junalle, sitä ennen pitäisi intoutua pakkaamaan. Eilisiltana eksyin naapuriin ja joimme viiniä, söimme hampurilaisia ja katsoimme hienon elokuvan, Equus. Ihanan rentouttava ilta työvuoden päätökseksi. Pari yksinäistä päivää maalla ja olenkin valmis oikeasti nauttimaan joulusta.

Toissailtana sain päähäni käyttää vielä loput Iceland-langasta, en näet usko, että sille tämän joulun jälkeen löytyy käyttöä. MOlle lapaset ja kaulaliina, siis. Samaan pakettiin cd:n ja namiloodan kanssa. Lapaset ovat isompi versio tsyn lapasista ja kaulaliina puolessaan - junassa ehkä valmiiksi. Jotta jotain eroa aiemmin neulomiini olisi, tein Maijasta traktorin koristeeksi. Livenä oikeasti kivempi kuin kuvassa, mutta kiva mielestäni joka tapauksessa. Eturengas on ehkä hiukan vino...




RAUHAISAA JOULUA!

Ei kommentteja: