lauantai 22. marraskuuta 2008

lankaa, lankaa...

Töissä on mennyt liikaa aikaa, ja työn sivussa kun kudoin, niin yhden sukanvarren purin kolmesti. Opetus: älä luo uutta sukkaa pimennetyssä auditoriossa.

tsyn kaulaliina-toive pakotti lankaostoksille. Bussi vei Lankamaailma Nordiaan... Nyt on sitten lankaa siihenkin varattu, ja tumppuihin, sukkiin ja lapasiin. Eri asia ehdinkö ne kutoa jouluksi. Mutta onhan tuolla nimppari helmikuussa.



Lanka kaulaliinaan on Marks&Kattens Iceland, 55% villaa, 35% akryylia, 10% polyamidia. Tuo villa on minulle sellainen sydämen asia, sitä on vain langassa oltava.

Sitten Maijaa:


Molempia lankoja sai tarjouksella osta 5, saat kerän kaupanpäälle. Sitten kantiskortilla sain vielä kaksi kerää Maijaa lisää.

Kauppamatkan miinuspuolena törmäsin kirjakaupassa keskelle erittäin rasistista keskustelua aiheesta kuinka kaikki erään kansallisuuden edustajat ovat sitä ja tätä ja varkaitakin vielä - tässä otettiin esimerkiksi yksi kansainvälinen tapahtuma viime viikoilta. Suivaantuneena laitoin valitsemani tavarat hyllyyn ja totesin samalla logiikalla kaikkien suomalaisten olevan rasisteja ja idiootteja, kiitos ja näkemin. He ovat rasisteja ja minä siten idiootti, kun en osaa huolehtia vain omista asioistani.

Nushkan sukat on nyt puikoilla. Ja päättelemättömiä sukkia siis neljät. Eikä huvita tuo lopettely tipan tippaa.

Suklaatakin on syöty, eli kaventelu siltä saralta heikoissa kantimissa.

Ei kommentteja: