sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Ostokset takana, joulu edessä!


Viikon loppu oli armotonta työtä, sukanvarsikin siinä sivussa piteni.


Viikonloppu oli armotonta shoppailua, sukkalankojakin siinä sivussa shoppailin... Eli aamusta Ikeaan hakemaan pari punaista dvd-tornia. Sivusilmällä katselin sohvapöytää, mutta mikään ei iskenyt silmää. Ja lankakoria, mutta en pidä koreista. Hakusessa on myös parikerroksinen hylly seinälle, johon haluaisin rakentaa muutaman nukkekotihuoneen. Keittiö ja kirjasto, jossa myös käsitöitä harrastetaan on ideana. Voi olla, että päädyn teettämään jonkun yksinkertaisen hyllyn, kun sopivaan en törmää vahingossa, enkä muista yrittääkään.

Kuvan jouluvalot ostin poistokorista (kun en jaksa vintistä hakea jo omistamiani joulukoristeita.)

Aamulla olin keksinyt, että Soukkahan on lähellä Ikeaa. Ainakin lähempänä, kuin kotikultaista. Niinpä Ikeasta matkasimme Menitan Outlettiin ja sieltä varmaan tunti myöhemmin pois viidenkympin kassillinen sukkalankoja mukanani.


Huono omatunto kuka ties ajoi sitten kaupungille kotikultaisesta. Kirjatorin edessä oli kori englanninkielisiä kirjoja 3-5 euroa/kpl. Nyt on virkkausta (jota en tee) ja vauvaneuleita, kudontaakin kirja ja laihdutusta (johon palaan kohta). tarkoitus oli kuitenkin ostaa joululahjoja, mieluummin joululahjat (as in kaikki). Tein hintavertailuja, palasin kotiin, katselin nettikauppoja... Olen nyt tilannut/ostanut kaikki joululahjat!!! Jotain pientä voi vielä tulla hankittua, työkavereille vaikka, mutta siis perhe ja bestikset on nyt hoidettu! Rahaakin kyllä kului aika ihmeellisen paljon. Jos vaikka nuukailisi nyt jouluun asti.

Käsitöitähän en tee lahjaksi. En siis tee mitään tiettyä päivämäärää silmällä pitäen, kutoa huitsuutan omaksi ilokseni. Toki annan lahjaksi tekeleitäni sitten, eiköhän nytkin sukka jos toinenkin löydä pakettiin. Mutta en ala stressaamaan lahjoista niin, että sitä silmällä pitäen kutoisin. Nyt on päättelemättä kolme paria sukkia, joista kahdet lahjaksi. Puikoilla on polvisukat, jotka ovat itselle, vaikka eivät nyt kyllä pue tunkkisääriäni... keväällä!!! Oli aika, jolloin pidin ehdottomana sääntönä, että jokaisen omistamani vaatteen pitää mahtua päälle. Se oli aika, jolloin en jojoillut tällaisilla kilomäärillä.

Ostamani laihiskirja oli inspiroiva, jopa niin, että meinasin aloittaa sen esittämän vähähiilarisen dieetin heti tänään aamulla. Kirjoitin jo ostoslistaani majoneesin, voin, pekonin sun muun, mitä ei ole lukenut vuosiin... aamulla tuli pupu pöksyyn ja muistin myös paastoajan tosiaan alkaneen, joten ei lihaa ennen joulua... Osa-aika nutraan, eli syön yhden aterian päivässä ja nutrilett korvaa muut. Helppo ratkaisu kiireessä ja aika joustava systeemi. Tänään tein uunissa sipsejä ja söin niitä ja kasviksia dippikastikkeen kanssa. Ehkä joulun jälkeen voisin ihan oikeasti kokeilla atkins-tyyppistä dieettiä. Kun ihan oikeat lääkäritkin ovat joutuneet toteamaan sen toimivan. Aaargh, pelottaa.

(kuvia valmiista käsitöistä ja shoppailuistani (jotka vähenevät!!!!) heti kun tutustun kännykkääni paremmin ja käytän sen kameraa kätevämmin)

Ei kommentteja: