lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kahden viikon tv-ohjelma

viikko 10

Viikon luontohetki
Kolmijalkakoiran elämää
Luontosarjassamme seuraamme kolmijalkakoiraa sen häkkiympäristössä. Koira on tuskainen ja tylsistynyt, täydessä liikuntakiellossa. Päivän kohokohtia on vesikupin kaataminen niin usein kuin mahdollista. Jatkuva uikutus kaikuu ympäristössä


Terveysnurkka
Tekeekö karkin syönti oikeasti onnelliseksi?


Käsityörintama
Ilon hetkiä
Kaiken stressin keskelle ilmestyy pehmeä paketti, joka herättää vastaanottajan mielikuvituksen. Vaaleanpunaisia lumihiutaleita, muodossa tai toisessa. Kaiken viikolla kudotun saattoi kepein sydämin myös purkaa - viikon säästövinkki?


viikko 11

Viikon luontohetki
Häkkikoiran arvoitus
Viisikiloinen koira löytyy 80 cm korkean häkkinsä ulkopuolelta. Häkkiin laitetaan kansi, jonka päällä on painona tuoli. Häkkikoira löytyy, nyt sängyltä. Saako hän häkkiänsä nostettua ja ryömii sen alta? Häkki on painava. Nyt häkkikoiran evoluutio on muokannut hänet remmikoiraksi, joka viettää päivät keittiön patterissa kiinni, muun ajan emäntänsä kyljessä.


Opettaja-tv
Miksi, Tim K., miksi?
Pitäisikö Suomessakin kouluissa sopia koodiviestejä vastaavien katstrofien varalle?


Futurama
Työtön, työtön, työtön...
Ensin kysytään voitko jatkaa syksyllä, sitten selviää, ettet ehkä voikaan jatkaa syksyllä. Tulevaisuuden suunnittelu saa uuden suunnan. Tai sillä ei ole mitään suuntaa.


Käsityörintama
Laiskat sormet?
Mitä tehdä, kun mikään ei huvita?


Tohtori tuli kaupunkiin
Tohtorille töitä
Lähikollegasta tuli tohtori! Onnea! Nuorison reaktio: Miksei se hae töitä muualta, ja sinä jää tänne... Tohtoria odotellaan toki tähänkin kotiin: kuume on kova, yskä ja nuha vaivaavat. Edessä taitaa olla pari sairaslomapäivää.


Toivekonsertti
Maan korvessa kulkevi lapsosen tie
"Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin, ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ettekö te ole paljoa suurempiarvoiset kuin ne?" Kiitos snylle, kiitos kommenteista, kiitos naapurille, kiitos perheelle.

Ei kommentteja: