keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Kristus nousi kuolleista, jee jee jee!

Paitsi että mökkitie oli kamalan mutainen.

Ja kudoin sukatkin, mutta niissä on joku hämärä vika ja päätyvät purkuun.

Mutta!!! Kotona odotti paketti ihanalta sny:ltä! Ja postissa huomasin, että se on lähetetty 1.4. Miten ihmeessä pakettikortti löysi tiensä luokseni vasta viime viikolla? En suostu uskomaan, että pääsiäiskortteja lähetettäisiin sellaisia määriä, että se vaikuttaisi postinkulun nopeuteen...Ihania Novitan Saana-lankoja, villaa. Pikkusisko näki käydessään langat ja varasi ne saman tien itselleen. Sukathan tuo haluaisi, mutta minun tekisi mieli tehdä pipo kahdella tupsulla. Ehkä haen lisää samaa ihanan tuntuista lankaa ja teen molemmat!

Ajattelevainen snyni lahjoitti myös painonvartijain suklaata (ja söin jo molemmat...) Ne olivat minulle jotain ihan uutta, mutta sen verran makoisia, etten aio mennä ostamaan lisää. Ihan oikeaa karkkia, mutta onneksi pienessä paketissa!

Lisäksi sain laventelinsinisiä kuoria - ja kermana kakun päällä ihanan syntymäpäivämuistion Eino Leinon runoin. Siihen mahtuu merkkipäivät ja ajattelin heti, että myös mitä olen lahjaksi antanut. Se on melkein vielä kamalampaa kuin unohtaa syntymäpäivät - unohtaa mitä antoi viimeksi lahjaksi! Tsy antoi kerran kahtena vuonna saman kirjan kummitädilleni.

On minulla sitten hyvä sny!

(ja näin omassa blogissani voin kai sanoa etten aina ihan tajua kaikkien saamia paketteja. suurin osa on kyllä upeita. mutta kun tällaiseen leikkiin ryhtyy, niin onhan siinä riski mukana, muutoinhan voisi ostaa itse itselleen juuuri mitä haluaa samalla rahalla kuukausittain. tämä on vähän kuin osallistuisi arpajaisiin jossa aina voittaa. joskus vaan voi saada vähän vähemmän onnistuneen palkinnon. minä sain taas onnekseni voittoarvan, mutta minullapa ei olekaan onnea rakkaudessa. voitan kyllä joka hedelmäpelissä johon kolikkoni sijoitan. ;))


Beibisukat, jotka tein parin lyhyehkön palaverin aikana, taka-alalla istuksien:

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Kiitokset paljon SNY-yllätyksistä kevään aikana! Tänään hain vimpan paketin ja mieluinen oli :) Erityisesti se OnLinen ihanan ruskea sukkalanka hivelee silmääni ja kirjontalangat tulivat kuin tilauksesta, sillä loppukesästä oli tarkoitus aloittaa työ, johon pitää langat hommata ja tuossa oli monta siihen sopivaa väriä. Ja kyllä kaikki lähettämäsi langat ovat olleet mieleisiä. Niiden rapusukkien kanssa vain meni ennemmin ehkä mallin kanssa hermot :) Kauhean nättiä on itse lanka, vielä kun sille edullisen mallin löytäisi. Eli kiitän ja kumarran ihanaa SNY:tä huolella ajatelluista paketeista :) Sitten vaan postausta tekemään...