tiistai 2. kesäkuuta 2009

Viimeinen sny!

Onneksi on sny! Muutoin tämä vuoden alkupuolisko olisi ollut liki käsityötöntä aikaa. Salainen neuleystävyys on kuitenkin pitänyt minut kynnenpäillä kiinni neulonnan rentouttavassa maailmassa. Hauska on ollut paketteja Tinniinalle lähetellä ja ihana aina odotella yllätyksiä Katilta.

Viimeinen paketti oli kyllä kaiken huippu! Kirkkaita lankoja, Nallea ja Seitsemää veljestä raikkaissa kesäsävyissä. Ruusuisia kynttilöitä. Imukuppi... (ok, tunnustan. En ole ihan varma mikö tarkoitus söpöllä sydämellä on... LOL todennäköisesti pistän sen nukkekotiini jossain muodossa.)
Ja sitten:
En ole koskaan nähnyt mitään näin hienoa. Minulla ei yksinkertaisesti ole sanoja. Kaiken lisäksi sisustuksessani on paljon jugend-elementtejä, kiitos sen ajan eläneiden taiteilija-isoisovanhempieni. Väri käy niihin täydellisesti! En tiedä kuinka voisin kiittää tästä tarpeeksi!


Jatkosta:
Blogini näyttää siltä, että, että elän juhlasta juhlaan: joulu! talviloma! pääsiäinen! Ja sen jatkoksi nyt: loma! Käsitöistä ei tietoakaan. Olenhan minä yhden pipon tässä väkertänyt sitten viimeisen, mutta sitäkään ei ole päätelty. Kunhan vain päättelykärpänen iskee taintuu tämä blogi sisällöstä...

Nyt kuitenkin on siis loma. Perjantai ja lauantai menivät vielä töiden parissa, sunnuntain nukuin. Eilen kävin Porvoossa retkeilemässä - äitini sanoin: voihan olla ettei tämän jälkeen lämmintä enää tulekaan. Hyörin Askolan hiidenkiukailla ja Ilolan Postimäellä, mutta ehdin myös Teeteeseen.Alekorista nappasin, 2,50 kappale, 200 g per vyyhti. Jos vaikka joululahjaksi jotain...

Kavennus lomailee, toivottavasti kapenee. Siivoaa kotinsa, päättelee kutimensa ja postaa useammin. Ehkä.

Nyt kuitenkin pakkaa ja lähtee maalle.

Ei kommentteja: